Corona

 

 

Corona (COVID-19)

 

Ook de activiteiten van Van Rijs zijn geraakt door het Corona virus.

 

Update (24 maart 2021):

 

Per 9 april zullen wij weer koopavond hebben tot 20:00u.

 

Als u voor essentiële dierproducten/reparaties komt bent u zonder afspraak welkom, corona maatregelen in acht nemend.

 

Als u andere bv ruitergerelateerde producten wilt afnemen, dan gaat dit op afspraak, minimaal 4 uur van te voren gepland.

Dit houden we bij in onze agenda en spreken een tijdslot af. Denk hier bij aan bv laarzen aanmeten, afpassen, rijhelmen, dat soort dingen. Wij houden dan rekening met uw komst.

 

Wij hebben de volgende maatregelen moeten nemen (17 december).

 

De afgelopen dagen is er veel discussie geweest over of wij als ruitersportspeciaalzaak in de categorie dierenspeciaalzaak behoren en of wij alszodanig open mogen tijdens de lockdown.

 

Van Rijs kan aantonen dat we meer dan 70% van onze omzet aan diergerelateerde producten verkopen. Je moet dan denken aan de verkoop van zadels, diensten zoals reparaties en aanpassingen aan zadels, tuigen, singels, beugels en riemen, verzorgingsartikelen, hoofdstellen, zadeldekken, dekens, halsters, bitten, stalbenodigdheden, medicijnen etc, etc. Deze artikelen zijn ook belangrijk om de paarden hun broodnodige beweging te geven en dragen bij aan het welzijn van de dieren. Iedere paardenliefhebber weet dat het stilzetten van een paard niet diervriendelijk is.

 

Vandaag hebben we overleg gehad met de gemeente en deze heeft ons daarin uitsluitsel gegeven. We mogen dus open, maar dan wel onder strikte voorwaarden: We mogen alleen die producten verkopen die diergerelateerd zijn. Maar bv niet Laarzen en ander schoeisel, caps, kleding, handschoenen, sporen, bodyprotectors of andere ruitergerelateerde artikelen. In de winkel zijn deze categorieen afgezet met lint en deze mogen beslist niet verkocht worden. Ook mogen bestelde ruiterproducten niet afgehaald worden, deze kunnen desgewenst opgestuurd worden. Reparaties mogen wel aangeboden en afgehaald worden.

 

Nu de situatie rondom corona weer ivm de lockdown gewijzigd is kunnen we nog steeds klanten op locatie bezoeken.

 

hierbij onze regels voor de zadelafspraak ivm Corona.

  • Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM.
  • De afspraak zouden wij het liefst buiten doen, en de bedrijfsleiding moet het eens zijn met onze aanwezigheid.
  • Ten alle tijden 1,5 meter afstand van de zadelmaker houden.
  • Let op: de werkbus is de werkplaats van de zadelmaker, gelieve hier niet in de buurt te komen. - Graag 1 persoon per afspraak, bij begeleiding zal deze persoon ruim op afstand moeten blijven.
  • Gelieve met pin te betalen
  • Graag doorgeven aan de stal dat we langskomen
  • Bij klachten: graag afspraak annuleren

 

Wil je advies of heb je een vraag? We zijn te bereiken via de telefoon, Messenger, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Whatsapp.

Bedankt voor je begrip!