Klachten

Wij staan open voor jouw klachten

Producten

Als je niet tevreden bent over een product of dienst die we geleverd hebben klaag dan niet bij je vrienden of vriendinnen maar bij ons. Wij helpen veel klanten naar volle tevredenheid maar soms gaat er wel eens wat mis.

Als je bij ons klaagt kunnen wij het misschien voor je oplossen, of voorkomen dat het de volgende keer bij iemand anders ook fout gaat. Wij kunnen bijvoorbeeld ons assortiment verbeteren.

 

Zadels

Als je meer specifieke klachten hebt over bijvoorbeeld een door ons geleverd zadel, dat wil zeggen, je paard loopt bijvoorbeeld niet fijn onder door ons geleverd zadel, dan kan het gecompliceerder liggen.

Soms komt het voor dat een paard gezondheidsproblemen heeft, het beslag niet goed is, verkeerde training etc. Roep ons er gewoon bij en we gaan kijken hoe we dit het beste kunnen oplossen.

Het komt voor dat als we het zadel anders vullen, het probleem opgelost is.

Ook vragen we wel eens aan een klant mee te werken aan een zadeldrukmeting bij de dierenartsenpaktijk in Bodegraven. Hiermee proberen we dan objectief vast te stellen wat er aan de hand is, en an dichterbij de juiste oplossing komen.

Een andere keer is de oplossing het zadel net iets anders te vullen en hoeft de zadelmaker niet eens een tweede keer langs te komen.

Van jou vragen we mee te werken aan een dergelijke oplossing wat uiteindelijk beter voor jou en je paard of pony is. Dus neem contact met ons op en we zoeken in redelijkheid naar een oplossing.