Acties Van Rijs

In de actie bij van Rijs (t/m 2 maart 2019):

nb opkikker naf web

NAF opkikker

 

NAF Opkikker met 20% korting
Heeft jou paard ook last van een (after)winterdipje? Kan jouw merrie wel een extraatje gebruiken na het krijgen van haar veulen? Of heeft jouw paard een druk wedstrijd seizoen voor de boeg en wil je hem/haar extra ondersteunen? 
Dan heeft NAF de uitkomst voor jou en je paard! Namelijk NAF opkikker. Het bevordert een goede darmflora, optimaliseert de spijsvertering en verhoogt de weerstand van het paard. 
Ook ideaal voor paarden die moeilijk door hun vacht komen, in periodes van grote temperatuurschommelingen en voor paarden die een antibiotica kuur krijgen of gehad hebben!


Een pot NAF Opkikker van 700gram kost €35,50
Nu met 20% korting

nb himalaya liksteen web

 

F.N.A Himalaya Zout Liksteen 
Elk paard heeft een individuele behoefte aan zout. Door een zouttekort worden eiwitten en energie uit het voer minder goed opgenomen. Dit heeft als gevolg dat jouw paard een droge huid krijgt en sneller vermoeid raakt.
De F.N.A  liksteen biedt de uitkomst. Deze liksteen is een ruwe steen en bestaat uit natuurlijk, onbewerkt kristalzout uit het Himalayagebergte. De liksteen bevat geen kunstmatige toevoegingen en bevat talrijke mineralen en vele sporenelementen. 
Nu 2=1 dus 2 likstenen voor maar €6,95!!!

nb veulendeken web

 

QHP VEULENDEKEN
QHP veulendeken turnout 100 gram

Het veulen seizoen komt er weer aan! Een spannende tijd en met de schommelende temperaturen kan het soms nog best koud zijn voor jouw kleine topper. 
Wij hebben de oplossing voor dit probleem, namelijk dit speciale veulendeken 100 gram van QHP.
Het deken kan aan de voorkant versteld worden door middel van een brede klittenbandsluiting waardoor het veulen het deken lang past. Het deken is waterdicht en ademend.

Verkrijgbaar in het navy. In de maten 65cm en 80cm (bovenlengte)
De prijs voor deze deken is: € 34,95

 

 

nb uitverkoop web

 

 

Laatste wintermode
Profiteer  nu nog van de laatste herfst/winter bovenmode met 50% korting.
(muv de basiscollectie)

 

 

Actie bij Van Rijs

Voorwaarden:

 

Tot en met 2 maart 2019 kun je hier gebruik van maken